android 15 release date:nu te downloaden op Google Pixel

Default Profile Picture
Posted by Top-Battery from the Shopping category at 16 Oct 2024 01:15:30 am.
Thumbs up or down
Share this page:
Google is vandaag gestart met de uitrol van Android 15. De grote update komt eerst naar Pixel-telefoons, die ook nog een paar exclusieve features krijgen. Daarnaast heeft Google een belangrijke nieuwe veiligheidsfunctie uitgebracht voor veel Android-toestellen, waardoor ze herkennen als ze zijn gestolen.Na heel veel maanden testen en een beetje teasen is Android 15 eindelijk uit. De jaarlijkse upgrade van het besturingssysteem is nu te downloaden op Google Pixel-toestellen.
20241016090906.png
Als je telefoon merkt dat iemand hem heeft gestolen zal Theft Protection Lock je apparaat automatisch vergrendelen. Met Remote Lock kan je apparaat snel worden vergrendeld vanaf elk apparaat met je telefoonnummer en een eenvoudige beveiligingscontrole. Deze functies zijn nu beschikbaar ook voor de meeste Android 10+ apparaten.
<<<<<<<<GQ6UU Battery replacement for Google G823-00345-01 GS35
Een van de nieuwe functies in Android 15 is dat je een privéruimte voor je apps kunt maken. Die Private Space is een soort digitale kluis op je telefoon, bedoeld voor apps die je verborgen wilt houden voor mensen die mogelijk je telefoon in handen krijgen, zoals apps voor bankieren en dating. De apps in de privéruimte zie je niet staan in je lijst met recente apps. Je moet je eerst authenticeren om toegang tot de Private Space te krijgen.
<<<<<<<<GMF5Z Battery replacement for Google Pixel 7 Pro
In een blog schrijft Google dat Android 15 onder andere met meer antidiefstalmogelijkheden komt dan die eerder al waren uitgerold. Google schijft: "Android 15 biedt extra bescherming die voorkomt dat dieven je wachtwoorden raden en toegang krijgen tot gevoelige informatie. We voegen bijvoorbeeld verificatievereisten toe voor instellingen waar dieven zich op richten, zoals het verwijderen van je SIM of het uitschakelen van Zoek mijn apparaat, en we vergrendelen je apparaat als we meerdere mislukte pogingen voor apps en instellingen waarnemen. Deze updates maken het moeilijker voor dieven om een gestolen apparaat te resetten en te verkopen, en schrikken meer diefstallen af voordat ze plaatsvinden."
Android-apparaten met Android 10 en nieuwer krijgen nu ook de functie Theft Detection Lock. Daarmee kan jouw telefoon zichzelf automatisch vergrendelen als Android detecteert dat het toestel is gestolen. Je smartphone moet hiermee automatisch onbruikbaar voor de dief worden.
Als je een oudere Pixel hebt, dan wordt die helaas niet meegenomen in de upgrade. Heb je een telefoon van een ander merk, dan moet je nog iets langer op de update wachten. Dat komt omdat elk merk zijn eigen schil over Android heen maakt en hoewel ze al eerder toegang hebben gekregen tot Android 15, kost het vaak wat meer tijd om dit overal goed te laten werken. Samsung schijnt er zelfs wat problemen mee te hebben, waardoor we de upgrade naar Android 15 op Samsungs pas verwachten in 2025.
0 Comments
[69]
Beauty
[10155]
Business
[5234]
Computers
[1612]
Education
[27]
Family
[467]
Finance
[960]
General
[651]
Health
[37]
Law
[7]
Men
[329]
Travel
[15]
Women
[1014]
July 2024
Blog Tags